dijous, 26 d’abril del 2012

Perseguir al que no es creu les mentides


Un Món Malalt

Vivim en un món malalt, per dins i per fóra, desde ben petits ens inculcen els valors de la competitivitat i del materialisme, valors que després, en la maduresa, utilitzarem amb saviesa per matxacar el prògim , comparem, mesurem i encasillem a la persona..., tu ets un igual, tu ets inferior, a tu et puc control·lar, tu ets perillós...


Ens ensenyen a témer l'altre, a desconfiar, vet aquí la primera batalla guanyada del capitalisme, han fet una sembra de dubtes i por, per paralitzar a la gent es el millor, hi han creat un món perfecte als seus ulls, posem fil a l'agulla:
Una clase dominant que ni surt als diaris (Grup Bilderberg, grans multinacionals), que manen i dirigeixen el destí de milions de persones desde la més absoluta opacitat, uns governants que són meres titelles, si la gent s'acaba cansant d'uns els cambiem per uns altres i que continui la roda, i una massa ben ensinistrada i aborregada.

Si tens uns diners monta una empresa per explotar uns quants congèneres, si no tens un duro et tocarà ser carn de canó, veuràs passar la vida davant dels teus ulls, 8 hores treballant en la majoría dels casos en una feina repetitiva, alienant i sense contingut.

Això si! els treballadors d'avui en dia no es moren de gana pels carrers perque compten amb la "gran" recompensa a fi de mes, DINERS! Uns papers amb uns numeros impresos que serveixen per consumir, perque d'això es tracta, s'ha de consumir fins la mort!, el miratge de la felicitat perfecte!, Vine al centre comercial i sigues feliç! Gasta els teus diners en qualsevol producte que hagis vist a la santíssima publicitat, tan es la utilitat que li puguis treure, o que tinguis el mateix a casa pero una mica més vell, o més lleig, consumeix i consumeix-te fins la mort, i amb tu el món sencer..., i si et resisteixes a consumir la maravellosa obsolescència programada t'obligarà a fer-ho.

Això si, el mes que vé hauràs de consumir més, o sigui que a treballar, a dir bon dia a l'amo cada dia, a fer unes hores extres si pot ser, i esperar la recompensa..., una recompensa anomenada esclavitud.
 Ah! I si hi hà una crisis tu seràs el culpable! Per no consumir prou! Faltaría més!


 Es fa difícil saber la veritat d'aquest mon infame d'homes avariciosos i sense mesura que exploten éssers humans en benefici propi, que malmeten, expropíen i destrueixen aquesta terra que trepitjem cada dia, com si els recursos naturals fossin de propietat privada i infinits..., pobres imbècils que no saben que la mateixa terra els donarà un clatellot un dia d'aquests, la llàstima es que no només ho patiran ells, promotors d'aquesta barbàrie sense sentit, també ho patirem els que ens resistim a seguir el joc.

Pensa globalment, actua localment


Quins mitjans tenim desde organitzacions com la CNT? Com podem fer front a la barbàrie contra la raça humana i el planeta? Doncs amb contundència, tan didàctica com d'acció, s'ha acabat el temps de les mitjes tintes, de proclamar eslògans i després anar al centre comercial a celebrar-ho, de sentir-nos moralment satisfets però no demostrar-ho en el dia a dia amb els nostres actes.


Cal unitat d'acció, perque els de l'altre banda ho tenen clar, estan units i tenen mitjans per reprimir a discreció, ho faran, no ho dubteu i em d'estar preparats per respondre.
Nosaltres som més, només falta treball didàctic per contrarestar les idees fascistoides i neocapitalistes llançades a tort i dret pels mitjans oficials, necesitem que tothom (amb la mesura de les seves posibilitats) s'impliqui, que repliqui, que lluiti. Cal explicar a la gent que sempre hi hà un altre camí.


Em de ser l'avantguarda d'un canvi de pensament a nivell local, a casa, al sindicat, a la feina, en el dia a dia està la nostra lluita.

El didactisme i l'ensenyament per una banda, les seccions sindicals per un altre i tots junts al carrer per defensar el que es nostre, la terra i la llibertat.



Em de seguir perseverant, perque venen temps difícils, ens perseguiran perque no ens creiem les seves mentides, ens acusaran de ser una lacra social, voldran acabar amb nosaltres per tots els mitjans, no els ho permetrem fer, perque si una guerra civil i 40 anys de dictadura no ho van aconseguir, ara tampoc. I sobretot, perque duem un món millor als nostres cors i això ens empeny cap a endavant.


La CNT ja ha sortit de la adolescència per passar a la edat adulta, on les dificultats et miren a la cara i has de decidir si enfrontar-t'hi o abaixar el cap.
Nosaltres mirarem als ulls dels mentiders que ens acusin, dels lladres que ens robin i dels bastards de les porres que ens vulguin ferir.


Em de ser forts davant l'adversitat, em d'organitzar-nos més i millor, i em d'actuar amb contundència allà on calgui. Que no ens tremoli la mà, perque a ells no els hi tremolarà pas...

"Hem construït un sistema que ens persuadeix a gastar els diners que no tenim en coses que no necessitem per crear impressions que no duraran en persones que no ens importen ni els importem".
Emile H. Gauvreay


SaluT i Llibertat!!!
Per Aka, membre de CNT Acaservi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada