dimecres, 8 de febrer de 2012

Comunicat Secció Sindical CNT als treballadors de la Central d'Alarmes

I els companys despatxats, i/o convidats a marxar de l'empresa? Parlem-ne una miqueta no?
El termini donat per la empresa s'ha acabat i ja som 7 companys menys a la Central d'Alarmes, per sort aquesta vegada els damnificats ho han decidit ells mateixos, han utilitzat la seva llibertat personal hi han valorat presentar-se voluntaris (Aprofitem per desitjar-los molta sort en tot allò que vulguin fer).

Però no ens enganyem, després de la calma vindrà la tempesta i l'empresa seguirà amb la seva política per acabar amb la Central D'Alarmes tal i com la coneixem avui.

Quan serà el pròxim sorteig?, quina forma prendrà? la d'acomiadament "in situ" o la de "Plan Social"? Quines raons adduirà l'empresa per fer-ho? I el més important, si no hi ha voluntaris...què? Ens quedarem callats esperant que la nostra papereta no surti premiada?...

Comença a ser una qüestió de dignitat personal i col·lectiva fer front a aquesta situació, lluitar pels nostres drets com a treballadors de la Central a de passar de ser un afer conduit pel comitè de torn, a ser un treball de cadascú de nosaltres, qui som els que al final pringuem, com sempre.

Són necessàries més assemblees on tots els treballadors participin i decideixin, i menys desunió entre sindicats, on la inoperància en front dels problemes sigui el pa de cada dia.

Accions en defensa de  les treballadores i treballadors 

La secció sindical de la cnt ja està demostrant que hi ha un altre camí, denunciant davant Inspecció de Treball la flagrant situació donada per l'assoliment de trucades del servei mèdic per part d'operadors de la Central d'Alarmes (Ni és la nostra feina, ni ens paguen per ella ni som formats adequadament...).
Utilitzen la por de les treballadores i treballadors de la Central a ser despatxats per "enchufar" sense miraments tot tipus de feines d'altres departaments, un fet molt i molt lleig, per dir-ho suaument.

Potser si ens preguntessin o ens informessin abans, adduint raons de pes, ho podríem valorar diferent, però la política de la empresa de fets consumats no deixa alternativa.

Cal recordar-los que som persones lliures que desenvolupem un treball i unes funcions per les quals l'empresa paga un salari, no som uns esclaus que se'ls pugui manar qualsevol funció que no entri dins el seu contracte, d'un dia per l'altre i sense explicacions, es comença així i tots sabem com s'acaba, només cal mirar la història...

Eleccions Sindicals


Nosaltres no ens presentem a les properes eleccions sindicals, no creiem en aquest sistema d'elecció de representants, entenem que tot els treballadors han de tenir veu i vot en tot moment, els treballadors s'han de representar ells mateixos i no delegar.
Tanmateix volem entendre que els representants escollits voldran plantar cara a la situació desfermada a la central aquests últims mesos (i anys), com pertoca a un sindicat que sigui digne d'aquest nom, si és així podran comptar amb nosaltres.  
A nosaltres no ens fan falta hores sindicals per treballar pels interessos de tots els treballadors de la Central. 
La secció sindical de cnt ja està treballant dia a dia per defensar els interessos dels treballadors de la Central, tots els nostres esforços estan centrats en això, i no en campanyes electorals.

El que de veritat importa som tots els treballadors de la Central!!!

Si ningú treballa per tu, que ningú decideixi per tu 

SaluT!
Secció Sindical CNT-AIT Acaservi 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada