dijous, 19 de desembre del 2013

NADAL AL RACC? RES A CELEBRAR.

L' ostentació de la vergonya.

Vam començar l'any amb un ERO que, en els seus inicis, pretenia carregar-se 194 persones i que ,pel camí, va deixar finalment a 150 treballadors i treballadores al carrer i a gairebé un centenar amb una important reducció de salari . Motiu ? No hi havia diners per a tothom.
Vam continuar amb un augment progressiu cada vegada més important de la subcontractació de mà d'obra molt més econòmica( Konecta i companyia ) perquè els treballadors i treballadores de casa sortim, com diuen els nostres Gerents "massa cars" . Motiu ? No hi ha diners .
Encara tenim els cossos calents dels nostres companys de RACC Travel . 150 treballadors i treballadores més al carrer després de patir el 2n ERO de l'any  que va acabar amb el 99 % de la plantilla d'aquesta empresa . Motiu ? No hi ha diners .
Després va venir  "l'excedent " de personal a la Central d'Alarmes que va haver d'emigrar cap a altres empreses del Grup RACC . Motiu ? No hi ha diners.
I ara... Ara,acabem l'any amb una majestuosa festa llogant en exclusiva un dels locals més de moda del Port Olímpic ( la discoteca Catwalk ), oferint un sopar tipus " còctel " i copes per tothom !!!. Motiu ? Hi ha diners només per allò que us interessa .
No acabem d' entendre que pretenen celebrar realment els nostres Dirigents amb aquest clar gest de provocació . Cal tenir molt poca vergonya per haver-se desfet de més de 300 treballadors i treballadores en el que portem d'any
al · legant problemes econòmics i ara obrir la cartera i deixar anar els bitllets en una ostentació insultant sense precedents .
El que encara entenem menys és què celebraran exactament els treballadors que assisteixin: Que som menys ? Que treballem més i pitjor ? Que cobrem menys?
No ens entra al cap seure a sopar , o a prendre una copa alegrament amb qui ens explota durant tot l'any , amb qui ens ha baixat el sou , i amb qui ha intentat acomiadar-nos o ens acomiadarà en breu .
Es farà públic el cost de la festa en qüestió ? Si aquesta és la festa preparada per als treballadors  , ens preguntem : quin gran esdeveniment els hi espera  als alts directius ? Al cap i a la fi, ells sí tenen coses a celebrar, el seu objectiu per a aquest any s'ha complert : S'han tret de sobre  a gran part de la plantilla .


Des de la Secció Sindical de la CNT condemnem aquesta ostentació insultant i diem NO, GRÀCIES.
No, a una festa subvencionada amb els diners que aquesta empresa s'ha estalviat acomiadant als nostres companys i NO a una festa pagada amb  les reduccions de salari que molts de nosaltres estem patint .
Va sent hora que aquest club faci ostentació d'algo més que no sigui la seva prepotència, una cosa que sabem que els hi és molt aliè : el respecte . Per una vegada , i encara que només sigui per vergonya , Senyors/es del RACC:  respectin als quals cada dia aixequem aquest club.


                            Amb vostès no tenim RES A CELEBRAR.



                                                                             Secció Sindical CNT-A.I.T RACC.

                                                                                seccio.racc@barcelona.cnt.es
                                                                                 www.socisracc.blogspot.com
 

2 comentaris:

  1. no us enganyaré...no conmparto la vostres formes, però si el vostre fons. Donat el temps que corren cada vegada és més evident que totes les posicions radicals deriven de posicions radicals inicials. Bé, tot això per dir q comparto al 100 % el contingut d'aquest escrit.

    ResponElimina
  2. Aqui sólo hay pasta para lo que interesa pero eso no es nuevo! tampoco se pq os quejais si total hacerlo lo van a hacer igual

    ResponElimina