dijous, 26 d’abril del 2012

Perseguir al que no es creu les mentides


Un Món Malalt

Vivim en un món malalt, per dins i per fóra, desde ben petits ens inculcen els valors de la competitivitat i del materialisme, valors que després, en la maduresa, utilitzarem amb saviesa per matxacar el prògim , comparem, mesurem i encasillem a la persona..., tu ets un igual, tu ets inferior, a tu et puc control·lar, tu ets perillós...


Ens ensenyen a témer l'altre, a desconfiar, vet aquí la primera batalla guanyada del capitalisme, han fet una sembra de dubtes i por, per paralitzar a la gent es el millor, hi han creat un món perfecte als seus ulls, posem fil a l'agulla:
Una clase dominant que ni surt als diaris (Grup Bilderberg, grans multinacionals), que manen i dirigeixen el destí de milions de persones desde la més absoluta opacitat, uns governants que són meres titelles, si la gent s'acaba cansant d'uns els cambiem per uns altres i que continui la roda, i una massa ben ensinistrada i aborregada.

Si tens uns diners monta una empresa per explotar uns quants congèneres, si no tens un duro et tocarà ser carn de canó, veuràs passar la vida davant dels teus ulls, 8 hores treballant en la majoría dels casos en una feina repetitiva, alienant i sense contingut.

Això si! els treballadors d'avui en dia no es moren de gana pels carrers perque compten amb la "gran" recompensa a fi de mes, DINERS! Uns papers amb uns numeros impresos que serveixen per consumir, perque d'això es tracta, s'ha de consumir fins la mort!, el miratge de la felicitat perfecte!, Vine al centre comercial i sigues feliç! Gasta els teus diners en qualsevol producte que hagis vist a la santíssima publicitat, tan es la utilitat que li puguis treure, o que tinguis el mateix a casa pero una mica més vell, o més lleig, consumeix i consumeix-te fins la mort, i amb tu el món sencer..., i si et resisteixes a consumir la maravellosa obsolescència programada t'obligarà a fer-ho.

Això si, el mes que vé hauràs de consumir més, o sigui que a treballar, a dir bon dia a l'amo cada dia, a fer unes hores extres si pot ser, i esperar la recompensa..., una recompensa anomenada esclavitud.
 Ah! I si hi hà una crisis tu seràs el culpable! Per no consumir prou! Faltaría més!


 Es fa difícil saber la veritat d'aquest mon infame d'homes avariciosos i sense mesura que exploten éssers humans en benefici propi, que malmeten, expropíen i destrueixen aquesta terra que trepitjem cada dia, com si els recursos naturals fossin de propietat privada i infinits..., pobres imbècils que no saben que la mateixa terra els donarà un clatellot un dia d'aquests, la llàstima es que no només ho patiran ells, promotors d'aquesta barbàrie sense sentit, també ho patirem els que ens resistim a seguir el joc.

Pensa globalment, actua localment


Quins mitjans tenim desde organitzacions com la CNT? Com podem fer front a la barbàrie contra la raça humana i el planeta? Doncs amb contundència, tan didàctica com d'acció, s'ha acabat el temps de les mitjes tintes, de proclamar eslògans i després anar al centre comercial a celebrar-ho, de sentir-nos moralment satisfets però no demostrar-ho en el dia a dia amb els nostres actes.


Cal unitat d'acció, perque els de l'altre banda ho tenen clar, estan units i tenen mitjans per reprimir a discreció, ho faran, no ho dubteu i em d'estar preparats per respondre.
Nosaltres som més, només falta treball didàctic per contrarestar les idees fascistoides i neocapitalistes llançades a tort i dret pels mitjans oficials, necesitem que tothom (amb la mesura de les seves posibilitats) s'impliqui, que repliqui, que lluiti. Cal explicar a la gent que sempre hi hà un altre camí.


Em de ser l'avantguarda d'un canvi de pensament a nivell local, a casa, al sindicat, a la feina, en el dia a dia està la nostra lluita.

El didactisme i l'ensenyament per una banda, les seccions sindicals per un altre i tots junts al carrer per defensar el que es nostre, la terra i la llibertat.



Em de seguir perseverant, perque venen temps difícils, ens perseguiran perque no ens creiem les seves mentides, ens acusaran de ser una lacra social, voldran acabar amb nosaltres per tots els mitjans, no els ho permetrem fer, perque si una guerra civil i 40 anys de dictadura no ho van aconseguir, ara tampoc. I sobretot, perque duem un món millor als nostres cors i això ens empeny cap a endavant.


La CNT ja ha sortit de la adolescència per passar a la edat adulta, on les dificultats et miren a la cara i has de decidir si enfrontar-t'hi o abaixar el cap.
Nosaltres mirarem als ulls dels mentiders que ens acusin, dels lladres que ens robin i dels bastards de les porres que ens vulguin ferir.


Em de ser forts davant l'adversitat, em d'organitzar-nos més i millor, i em d'actuar amb contundència allà on calgui. Que no ens tremoli la mà, perque a ells no els hi tremolarà pas...

"Hem construït un sistema que ens persuadeix a gastar els diners que no tenim en coses que no necessitem per crear impressions que no duraran en persones que no ens importen ni els importem".
Emile H. Gauvreay


SaluT i Llibertat!!!
Per Aka, membre de CNT Acaservi

diumenge, 8 d’abril del 2012

LA CNT ASSEGURA L'ÈXIT DE LA VAGA AL RACC

    La vaga ha estat tot un èxit, i la proba més evident són els esforços desesperats de govern i empresaris per a intentar mirar cap a un altre costat. No ens ha d'estranyar que els mitjans de comunicació centressin la seva atenció en el Consell de Ministres, o que els ajuntaments del PP encenguessin els fanals per a falsejar dades, o que no aparegués ni una sola dada objectiva que desmentís les dades aportades pels sindicats, o que Joan Rossell, president de la CEOE, reconegués al dia següent amb la boca ben petita que potser sí que cal negociar amb els sindicats, o que, en la seva ja habitual reacció de canalla consentida acostumada a guanyar, entre plors, reconeguessin la derrota, però titllessin la jornada d'incívica.

    I no ens ha d'estranyar, perquè és la reacció habitual dels que perden, i el mateix ha fet el RACC.  Els encorbatats amb mil cursos de power point estan massa acostumats a que la vida els somrigui, i a que uns quants els segueixin el joc. No poden entendre que els passi el contrari. No es tracta només que s'adonin que la major part de la plantilla n'està farta, que no els ha rigut les gràcies i que ha fet vaga, no es tracta tampoc que fos una minoria la que simulés que els importava un colló anar a treballar tot balbucejant arguments improvisats sobre el dret al treball, i mirant de reüll al jefecillo de torn (estaven desitjant anar a casa, tots ho sabem...), sinó que a sobre, guanyem!  La seva reacció? La pataleta, d'una banda, i de l'altra, aprofitar per a dividir.

    Abans han preferit pagar el salari de tota la plantilla encara que no hagin treballat (per cert, heu treballat gratis! Ara sabeu de que serveixen els piquets?), el que els permetrà falsejar dades i intentar (només intentar) ser els bons de la peli, abans dir que els piquets han estat ultra-violents insurreccionalistes, membres d'una banda armada, yihadistes, anti-sionistes, membres d'una cèl·lula pertranyent a l'eix del mal del nou grup autodenominat alca-eta, que reconèixer la derrota de la vaga. Per si a algú li queda algun dubte: No ens preocupen el més mínim les rebequeries de la patronal. Al contrari. Són un bon símptoma. Ens reafirma que la vaga ha estat un èxit i que hem fet el que calia fer. És normal que la patronal tiri per aquí, en un intent desesperat de radicalitzar (encara més) a alguns "companys", enfrontant-los per la via judicial contra la CNT.

     En aquest sentit, som conscients que la patronal vol simular que la seva és una única veu a dins l'empresa i que fins i tot els treballadors la comparteixen, però que no s'enganyin, segueixen sent minoria, per molt que alguns companys els riguin les gràcies. Deu ser, d'una banda, que tenen probes de la nostra radicalitat. En tot cas, nosaltres sí que en tenim de probes, i si a algú no li ha passat pel cap, també tenim advocats, i no dubtarem en defensar-nos si s'obre la veda. D'altra banda, no creiem que sigui del tot negatiu que aquests suposats companys ens denunciïn i quedin retractats, així no només la CNT, sinó també la majoria de companys, que SÍ que han secundat la vaga, i gràcies als quals la CEOE s'està plantejant reobrir les negociacions amb els sindicats (bona feina, companys/es!!), sàpiguen que mentre els uns arrisquen pel bé de tots exercint el seu dret a vaga, els ultres tenen la poca vergonya de mirar-se la butxaca (és l'únic que els importa, que ningú s'enganyi) i treballar el dia de vaga general, enfrontant-se als piquets costi el que costi, i balbucejant improvisats arguments sobre el seu dret al treball i a les llibertats individuals. Per cert, és curiós veure aquests "companys" parlant de drets... Passa en comptades ocasions, i el dia de la vaga n'és un d'ells... En tot cas, si volen quedar retractats, no serem nosaltres qui els hi ho impedeixi.

    El que ja ens preocupa més és l'actitud de determinats sindicats que formen part del Comitè d'Empresa, que no només no van moure un sol dit per a que la vaga tirés endavant (no van fer piquets ni informatius,  ni de cap tipus a l'empresa on tenen secció sindical) però que s'han afanyat a sumar-se al carro de l'empresari... Lamentable. Aquestes seccions sindicals han oblidat que la seva funció és la de defensar els interessos dels treballadors, i no els de la patronal! Els drets no s'han aconseguit defensant el dret de treballar un dia de vaga, sinó defensant el dret a exercir-la... Amb quina legitimitat un sindicat es posiciona sobre l'actitud d'uns piquets en els que haurien d'haver participat? Mentre ells eren a casa (o a la feina?!), la CNT mirava que la vaga tingués sentit. Ja ho saben això les seves pròpies centrals sindicals? Ho saben les seves seccions sindicals que en altres empreses sí que feien piquets i vetllaven per la vaga?

    Per últim, volíem destacar que mentre nosaltres discutim sobre com hauria de ser un piquet, sobre si uns o altres són violents, mentre els sindicats venuts fan “condemnes enèrgiques”, la patronal del RACC ja ha fet modificacions de jornada aplicant la reforma. Mentre nosaltres discutim sobre el sexe dels àngels, ens apliquen una reforma laboral que destrueix sense precedents els drets més bàsics dels treballadors. Creix l'atur. Augmenten els desnonaments. Creix la taxa de suïcidis. El país s'ensorra. Això és violència.

Secció Sindical CNT-AIT Acaservi.

divendres, 6 d’abril del 2012

CNT VALORA POSITIVAMENT LA REUNIÓ AMB SOCIS DEL RACC

El passat dimecres 28 de març, representants de la Secció Sindical de CNT de la Central d'Alarmes del RACC i socis del Club van mantenir una reunió en què es va informar detalladament de les denúncies que s'havien fet a les seus del RACC i en les xarxes socials .
.Malgrat les diferències de criteri i enfocament entre el Sindicat i els socis presents, dues qüestions van resultar d'interès per als associats, la situació de l'atenció mèdica, on treballadors de la Central d'Alarma realitzen funcions d'atenció d'emergència sense formació, i la aplicació de la Reforma Laboral en els departaments del RACC el que ocasionarà més precarietat, empitjorament del Servei i derivació de càrrega de treball cap a subcontractes externes amb condicions pèssimes de treball i qualitat de recursos.
CNT espera que les relacions iniciades puguin prosperar en col·laboracions futures, i agraeix l'actitud de les persones interessades en les problemàtiques dels treballadors del Club.

dimarts, 3 d’abril del 2012

Comunicado de CNT ante las acusaciones de Racc

Imagen de PaintbrushComo todos sabéis este jueves 29 de marzo estaba convocada Huelga General contra la Reforma Laboral, por la Confederación Nacional del Trabajo (CNT), CGT y los sindicatos UGT y CCOO.
Bajo ese contexto de Huelga General, el Sindicato del que forma parte esta Sección Sindical se concentró ante las puertas del edificio del RACC durante el inicio de la jornada laboral para asegurar el mayor seguimiento posible de dicha convocatoria mediante una intensa labor de diversos piquetes informativos.
Ante las acusaciones vertidas por parte, tanto de los responsables del Racc, como de diversos trabajadores y organizaciones sindicales, queremos dejar claro lo siguiente::
  • Es rotundamente falso, que se produjeran agresiones o insultos de ningún tipo hacia ninguna de las personas (para algunos “colaboradores”) que intentaron entrar al edificio por parte de  ningún miembro de esta Sección Sindical ni de nuestro sindicato CNT.
  • Queremos dejar constancia que los miembros de este sindicato recibieron numerosos insultos, amenazas  y alguna agresión física debidamente constatadas y que de ser necesario se harán públicas.
  • Animamos a cualquier persona a denunciar donde estime oportuno cualquier supuesta agresión recibida, presentando como es evidente, las pruebas correspondientes que las acrediten.
Sobre este punto, exigimos  cesen las acusaciones que en los últimos días se han venido vertiendo sobre esta Sección Sindical y nuestro sindicato CNT desde diversas organizaciones sindicales y algunos trabajadores, en las que se afirman tales agresiones sin aportar  prueba alguna.
    • Denunciamos  las intenciones de la dirección del RACC de crear alarma entre los trabajadores de manera injustificada para enfrentarnos entre nosotros en un momento en que diferentes departamentos del Club se disponen a aplicar la Reforma Laboral. .
Así mismo lamentamos la actitud de aquellos que habiendo convocado a la Huelga a todos los trabajadores, acuden después a sus puestos de trabajo y además atacan a quienes sí hicimos huelga y plantamos cara a la Reforma Laboral y su nefasta aplicación en el Club. Creemos que es una actitud infantil e irresponsable en tiempos en los que justamente lo que debemos demostrar los sindicatos es madurez, responsabilidad y contundencia para no perder ni un derecho más.

Continuaremos, le pese a quien le pese, luchando contra los despidos, la subcontratación y el empeoramiento de nuestras condiciones laborales, dentro y fuera del RACC. Es hora de que todos demos un paso adelante, nos quitemos la mochila del miedo que llevamos a cuestas desde hace ya demasiado tiempo y luchemos por lo que es nuestro en lugar de esperar a que otros lo hagan por nosotros.

Los derechos NO se negocian. Se defienden y se conquistan.
 
Salut.

diumenge, 1 d’abril del 2012

CNT SE REUNIRÁ CON LOS SOCIOS DEL RACC.

Tras una campaña informativa en sedes del RACC y en las redes sociales, varios socios del RACC se han puesto en contacto con el Sindicato CNT, que viene denunciando el reciente anuncio del departamento de Central de Alarmas de aplicar la Reforma Laboral del Gobierno del PP.
Tras una campaña informativa en sedes del RACC y en las redes sociales, varios socios del RACC se han puesto en contacto con el Sindicato CNT, que viene denunciando el reciente anuncio del departamento de Central de Alarmas de aplicar la Reforma Laboral del Gobierno del PP.
Para la CNT de Barcelona la aplicación de la reforma laboral en forma de modificaciones de turno y horario está encaminada a una erosión planificada del servicio propio de atención del RACC, para poder justificar ante sus socios la subcontratación del servicio en una empresa del telemárketing. Una erosión del servicio que a juicio del sindicato conlleva una peor atención, peores condiciones para los trabajadores y caos organizativo como el que conlleva que personas sin formación médica atiendan llamadas de emergencia sanitaria, hecho que ha provocado su denuncia ante Inspección de Trabajo y malestar entre algunos socios que ya han comunicado al RACC su preocupación.

Así mismo el sindicato ha percibido entre un colectivo de socios preocupación de que un Club centenario que se ha caracterizado por la calidad del servicio, responda aplicando una Reforma Laboral ampliamente contestada socialmente.
Para tratar estos temas, el sindicato y miembros del club RACC mantendrán una reunión en los locales sindicales de Barcelona, a cuya cita están invitados diversos medios de comunicación